Invitatie la ciocolata, biscuiti si fotografii

Pentru pasionatii de ciocolata si alte dulciuri ”exotice”, magazinul Biscuit de pe bd Nicolae Balcescu 26 are acum o surpriza: pe langa nenumaratele sortimente de ciocolati care mai de care mai interesante, ceaiuri si alte specialitati unicat, acum puteti sa vedeti (si sa cumparati) cateva fotografii semnate Ioan Stoenică, expuse la etajul 1 al magazinului.
Intrarea este libera, incantarea simturilor garantata! Gust, miros, vaz… si poate si auz. De atins nu se pune mana!
(nu uitati sa ma anuntati daca ati trecut pe-acolo, si cum vi s-au parut fotografiile – care apropo, sunt aceleasi cu cele expuse la Ploiesti si la galeria Simeza).
Magazinul Biscuit e de la Universitate spre Romana, pe dreapta, undeva dupa sala Dalles. In geam veti gasi si afisul de mai jos. (sambata 1 mai e inchis).

Afis Ioan Stoenica fotografii Biscuit

 Si, pentru cei care n-au ajuns la expozitie (why not??), aici e o imagine din interior:

expozitie Ioan Stoenica la Biscuit

Despre Ioan Stoenică

Nascut primavara, crescut vara, iubit si plans toamna, reinviat iarna. Incerc sa-mi urmez inima, ajutand-o cat mai mult cu ratiunea.
Acest articol a fost publicat în Prin mintea inimii și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Invitatie la ciocolata, biscuiti si fotografii

  1. defythewind zice:

    Vai, cum am ratat-o pe asta! Era cat pe-aci sa ajung iar in Bucuresti.

    Apreciază

  2. Expozitia mai tine pana luni, 7 iunie 2010, programul e pe afisul de mai sus. Daca puteti ajunge sa vedeti fotografiile, merita!

    Apreciază

Cum ți s-a părut?