Ioan in Adevarul de Seara!

Expozitia de fotografie de la Cercul Militar si cu mine nu puteam primi o promovare mai buna de atat!
In data de 25 ianuarie 2011 a aparut acest articol in ziarul Adevarul de Seara, distribuit gratuit in Bucuresti (in principal in statiile de metrou). Astfel incat 115.000 de exemplare in care aparea poza mea s-au plimbat in aceasta seara cu metroul. A fost ciudat si interesant in acelasi timp sa merg cu metroul si sa vad o multime de oameni tinand in mana ziarul cu poza mea pe coperta 2 (ultima pagina) – una din cele mai favorizate pagini!
Ii multumesc autorului articolului, Dorin Irimia, si va astept la expozitia de la Cercul Militar pana pe 30 ianuarie. Detalii aici: expozitie Ioan Stoenică.

Click pe poza pentru a o mari

Referitor la articol, cateva mici precizari:

– nu am castigat chiar ”o multime de premii si distinctii” dar am castigat cateva – si cu fotografiile si cu jurnalele pe care le scriu.

– expozitiile pe care le-am avut pana acum in Bucuresti, Ploiesti, Iasi, Sibiu, Breaza sau Brasov nu au fost organizate de mine, ci se datoreaza tatalui meu, pictorul Adrian Stoenică.

– fotografia mi-am facut-o intr-o dimineata friguroasa in muntii Vrancei. Eram singur, abia trezit, murdar si obosit. Se vede. Ce nu se vede este cat de frumoasa a fost ziua respectiva pentru mine!

Despre Ioan Stoenică

Nascut primavara, crescut vara, iubit si plans toamna, reinviat iarna. Incerc sa-mi urmez inima, ajutand-o cat mai mult cu ratiunea.
Acest articol a fost publicat în Prin mintea inimii și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

16 răspunsuri la Ioan in Adevarul de Seara!

  1. Dragos Cristian zice:

    Bravo , bravo ! Buna promovarea in Adevarul ! Bafta in continuare si asteptam tura in Clabucetul Maneciului 🙂

    Apreciază

  2. Valentin zice:

    Bravo! Tine-o tot asa pt ca meriti.

    Apreciază

  3. Multumesc mult! 😀 Tura pe Clabucet o voi posta pe carpati.org zilele astea. Data in care se va pleca este sambata 12 februarie! Sper sa puteti merge! 🙂

    Apreciază

  4. darkclauds zice:

    Vai de mine, stie toata lumea de tura asta deja? Sa fie clar, am loc rezervat, la coada plutonului. 😀
    Cat despre ziar, aseara la 17:30 la Preciziei si Pacii nu am mai gasit niciun exemplar. Am cules unul de pe jos. Din fericire, cineva a fost destul de neindemanatic sa scape ziarul si destul de lenes sa il lase acolo. Te-am salvat de sub picioarele sutelor de calatori, fiindca ziarul cazuse deschis, cu poza ta la vedere. 🙂

    Apreciază

    • Vei fi omul de baza acolo in spate, sa ai grija sa nu ramana nimeni in urma! Chiar voiam sa te rog asta! 😀

      Oricum, nu ”toata lumea” stie de tura, doar cativa pe care chiar vreau sa-i iau. Apoi… voi pune tura pe Carpati curand.

      Apreciază

  5. MeetTheSun zice:

    Bravo Ioan, am ratat ziarul ca nu eram in tara, dar noroc cu online-ul.

    Si intr-adevar ultima pagina din Adevarul de Seara ar trebui sa existe in fiecare ziar pentru ca sunt multi oameni talentati de care ar trebui sa se auda, poate asa ne mai creste si noua moralul dupa cat bombardament cu mizerii ni se serveste zilnic.

    La cat mai multe premii si realizari, caci de ture stim cu totii ca vei avea parte! Numai bine,
    Claudia

    Apreciază

    • Multumesc Claudia! 🙂 Asa e, cand mai merg cu metroul si ma uit ce Can Can ”citeste” lumea… mi se pare jenant. Si nu e pentru ca nu exista oameni mai interesanti despre care sa se scrie…

      Cat despre ture, urmareste zilele astea turele propuse pe Carpati! 😀

      Apreciază

  6. Otto Hauck zice:

    Congrats, Ioan! Your star is ascending. Wish you Good Luck!

    Apreciază

  7. Felicitari Ioan! Din pacate nu am citit aseara articolul dar intamplator am acasa un numar din Adevarul de aseara 😀 si chiar sunt curioasa sa il citesc 🙂 Pana la urma expozitia s-a prelungit? Super! Ti-am trimis si eu pe email un link cu pozele facute in Piatra Mare 🙂 posibil sa-ti fi intrat in Spam…Bafta in continuare!

    Apreciază

    • Da, expozitia s-a prelungit pana pe 30 ianuarie.

      M-am uitat peste poze acum cateva zile, dar eram la expozitie si acolo net-ul wireless merge cam prost – de aceea n-am comentat nimic.

      M-a surprins ca nu era inghetat bocna canionul, dar e drept ca fusesera cateva zile calduroase inainte…

      Ah, si geaca rosie cu pelerina albastra pe rucsac mi se pare reprezentativa deja! 😀

      Apreciază

  8. elena zice:

    bravo!

    Apreciază

  9. criscar zice:

    „…murdar si obosit…”poate,dar cu sufletul curat si deschis…Ma bucur nespus pentru realizarile tale si pentru faptul de a te fi cunoscut.Mult noroc si sa ai grija de tine!

    Apreciază

  10. Emi Cristea zice:

    Am colaborat o perioadă cu Adevărul (vreo 6 sau 7 numere), ediția standard, cu articole și fotografii, inițial semnate sub Alpinet.org, apoi semnate propriu, dar am renunțat pentru că denaturau sau trunchiau textul, nu respectau descrierile la imagini și mereu mă trezeam cu titluburi bombastice fără să fiu consultat. Aflam de ele doar când cumpăram ziarul. Eu nu cuceresc munții, doar îi urc.Niciodată nu am fost curios dacă cineva m-a văzut în ziar, sau m-a citit în ziar. Când am cerut explicații de ce îmi schimbă titlurile, mi-au răspuns că “trebuie să sune tare ca să se vândă ziarul”. Sunt scârbit de așa zișii “jurnaliști”. Majoritatea nici nu știu să scrie corect românește…

    Apreciază

    • Stiu ce spui, e mai usor ca mass-media sa se adapteze la cerintele publicului, decat sa incerce sa creasca nivelul de inteligenta al acestuia. Oh well. Si mie mi s-a parut articolul despre mine un pic pompos, dar mi-a prins bine. Chiar de curand a venit la expozitia mea un nene care mi-a zis ca m-a descoperit in urma acelui articol si de atunci imi urmareste blogul, citeste jurnalele… Ceea ce mi se pare foarte tare. Inseamna ca sunt si oameni care au de castigat din asta. Si pe ei nu titlurile pompoase i-au atras…

      Apreciază

Cum ți s-a părut?