Expozitie de pictură (Adrian Stoenică) si fotografie (Ioan Stoenică) – la Brașov (2)

Vineri noaptea, eu si tata (cu ajutor si de la mama, care mai mult ne incurca) am stat pana la ora 2 sa asezam tablourile si fotografiile pe peretii galeriei Europe din Brasov. Desi e mai greu sa le admiri fiind obosit, cocotat pe o scara de lemn care se balangane si inconjurat de sfori si carlige – dar si plin de praf, inca din acea faza mi-am zis ca tablourile facute de tata pentru aceasta expozitie sunt poate cele mai bune pe care le-a facut vreodata! Are niste peisaje de toamna incredibile! A adus si multe tablouri cu imagini din Brasov, dar si cateva cu flori sau chiar cu tarmul marii. Ce sa mai, va fi o expozitie in care nu poti ramane indiferent! O expozitie care te face sa simti! Intens!

Aici e un video facut de mine cu tablourile din expozitie: pasteluri Adrian Stoenică

Despre fotografiile mele parca nu-mi mai vine sa spun mare lucru. Prefer sa nu fac comparatii, pentru ca sunt doua lucruri diferite (tablourile tatalui meu si fotografiile mele) – chiar daca oamenii observa rapid legatura (apropierea de natura, sensibilitatea culorilor etc). Pot spune oricum ca prin intermediul lor, puteti face o excursie pe potecile Carpatilor nostri, o excursie ce nu necesita nici bocanci, nici efort!

Expozitia este deschisa in perioada 26 martie – 15 aprilie 2011 la galeria Europe de pe str. Muresenilor nr 1, Brasov. Program 10-20 (duminica de la 12). Intrarea libera.

(aici gasiti impresii de la expozitia din ianuarie de la Cercul Militar National din Bucuresti)

Va astept la o noua expozitie de pictura (Adrian Stoenică) + fotografie (Ioan Stoenică), la Brasov.

Despre Ioan Stoenică

Nascut primavara, crescut vara, iubit si plans toamna, reinviat iarna. Incerc sa-mi urmez inima, ajutand-o cat mai mult cu ratiunea.
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Expozitie de pictură (Adrian Stoenică) si fotografie (Ioan Stoenică) – la Brașov (2)

  1. artmiss zice:

    Vad eu bine in tablourile tatalui tau? Sibiu?
    PS: mult succes cu expozitia!

    Apreciază

  2. S-ar putea sa aiba cateva si din Sibiu 🙂

    Ieei, eu ma bucur ca ai scris despre el si tablouri 🙂 Si nu stiam ca tu ai filmat, pare profesionist, asa.. si cu muzica pe fundal ;))

    Bravo!! Si cand ne mutam, ca sa putem primi/cumpara si noi tablouri?:D :)) macar de la tine stiu ca pot comanda oricand fotografii, dar tata.. :-S

    Apreciază

  3. Desi expozitia avuta in Brasov anul trecut in septembrie s-a bucurat de mai mult succes (au fost mult mai multi vizitatori), ma declar multumit si de aceasta noua realizare! Vremea nefavorabila a tinut oamenii mai mult in case, ploaia le-a facut capetele sa stea si mai plecate in mersul grabit pe trotuar, dar cei care au intrat au avut aceleasi reactii pe care le-am constatat si alte dati.

    M-am bucurat sa cunosc personal oameni pe care-i stiam doar de pe net, sau chiar si oameni noi, m-am bucurat ca un hotel din Moeciu va fi decorat cu 10 din fotografiile mele (in total s-au vandut mai mult de jumatate din fotografiile expuse) dar si pentru bucuria pe care o constatam la unii vizitatori, cand priveau imaginile surprinse de mine prin muntii nostri.

    Cateva imagini mi-au fost solicitate de un profesor de la un liceu din Brasov, si au ajuns astfel la o noua expozitie inedita – unde fotografia cu mine zburand peste munti, x-bionic man, a devenit rapid o atractie.

    Iar mie mi-a crescut si mai mult dorinta de a calatori, de a surprinde locuri frumoase in momente unice – si mai ales, de a le aduce si altora, ca si altii sa se bucure de ele.

    Apreciază

  4. criscar zice:

    iNCA O DATA ,FELICITARI PT. EXPOZITIA ACTUALA:MINUNATA!!! SI MULTA ADMIRATIE PT.TRASEUL PARCURS (VELICANUL)! TI-A TREBUIT CEVA CURAJ CA SA PORNESTI SI SA REUSESTI!!!

    Apreciază

Cum ți s-a părut?