Expozitie Adrian si Ioan Stoenică – în Bucuresti! (CMN 2015)

Anul 2014 a fost anul in care am mers „Pe poteci, spre inima ta!” – mai mult cu ajutorul emisiunii mele de la TVS Brasov, decat cu ajutorul jurnalelor sau albumelor foto, precum in anii trecuti. Dar a venit timpul ca fotografiile facute in ultima vreme sa iasa la lumina, intr-un mare fel!

Va invit la expozitia de la Cercul Militar National din Bucuresti, in perioada 12 – 29 ianuariesi la Galeria Orizont, intre 10 februarie si 2 martie 2015!

Tatal meu, pictorul Adrian Stoenică (www.adrianstoenica.ro ) expune poate cele mai bune lucrări ale lui de până acum! 

expozitie adrian stoenica 2015

Iar eu… vă aștept cu o selecție de imagini care să vă descopere… România, dincolo de șosele! 

expozitie fotografie ioan stoenica orizont 2015

Când am luat printurile de la atelier, am fost încântat să văd cât de frumoase au ieșit și cât de bine arată imaginile în acest format – mai ales că sunt mari! Această expoziție nu va fi doar o bună ocazie de a călători prin munții țării noastre, precum Cernei, Ciucaș, Bucegi, Retezat, Vrancei, Cozia sau Trascău și mulți alții. Va fi în același timp, o călătorie așa cum îmi doresc mereu sa ofer celor ce mă urmăresc: o călătorie prin care să te apropii mai mult de frumosul din jur, dar și de frumosul din noi și din tine.

fotografii ioan stoenica de vanzare

O astfel de expoziție presupune un mare efort, atât financiar cât și fizic (timp, deplasări, muncă etc), dar și multă pasiune, speranță și încredere puse în realizarea fotografiilor și tablourilor, dar și în pregătirea expoziției. Așa că ne bucurăm dacă veniți în număr cât mai mare – și îi anunțați și pe alții că, în centrul Bucureștiului, are loc în această perioadă o explozie de culoare!

PS: expozitia este cu vanzare, asa ca daca aveti de facut vreun cadou sau pur si simplu vreti sa aveti pe perete un tablou sau o fotografie semnate Stoenică, va recomand să mergeți în primele zile ale expoziției – când puteți alege dintr-un număr mai mare de lucrări.

Expo Ioan Stoenica CMN 2015

https://ioanstoenica.com/fotografii-ioan-stoenica-de-vanzare/

Urmăriți pagina mea de facebook pentru a afla în ce zile voi fi și eu prezent la galerie.

Ioan Stoenică

Despre Ioan Stoenică

Nascut primavara, crescut vara, iubit si plans toamna, reinviat iarna. Incerc sa-mi urmez inima, ajutand-o cat mai mult cu ratiunea.
Acest articol a fost publicat în Fără categorie și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Expozitie Adrian si Ioan Stoenică – în Bucuresti! (CMN 2015)

  1. Patrick zice:

    Super!

    Am sa vin sa vizitez. 😀

    Mult succes!!! 😀

    Apreciază

  2. Gabriela zice:

    De abia astept! Ce frumuseti! Splendid 🙂

    Apreciază

  3. Ioana Antone zice:

    Am trecut pe la ultimele două expoziții, Ioan, și m-am bucurat mult să văd că tu și tatăl tău ați reușit să aduceți minunile din jur și sub ochii noștri, care nu mai sunt obișnuiți să le dea atenție. Cum o spui și tu de atâtea ori, ne găsim mereu scuze și motive pentru care să nu ieșim dinlăuntrul nostru, unde poate că e cald, dar nu-i bine deloc. Și nu mă refer numai la mersul pe munte, deși este un exemplu foarte bun, ci la tot ceea ce ne e teamă să încercăm, ca nu cumva să ne scoată din rutină. Mi se pare că voi ați trecut de aceste bariere, pentru că se vede limpede cât suflet ați pus și cum ați vrut să arătați că lumea și viața înseamnă mult mai mult decât ne-am obișnuit noi astăzi să credem. Felicitări și…la cât mai multe expoziții! 😀

    Apreciază

    • Hei, multumesc pentru mesaj si aprecieri! 😀 Sper sa reusim si de-acum incolo sa deschidem ochii oamenilor spre natura si frumos – intr-un mod care sa-i atinga cat mai adanc. Se pot intampla schimbari benefice in oameni asa ca merita incercat! 😀

      Apreciază

      • Ioana Antone zice:

        Îți admir perseverența, Ioan, și mai ales dragostea și grija pentru ceilalți, pentru că dacă nu le-ai avea pe acestea, nu ai avea atâta dorință de a tot încerca! 😀 Te felicit încă o dată! 🙂

        Apreciază

Cum ți s-a părut?