Eveniment Special! Muntii Retezat vin la Brasov!

Evenimentul de la Reduta a iesit super! Vedeti aici cum a fost:

Emisiunea de drumetie „Pe poteci, spre inima ta!”, difuzata la TVS Brasov dar si pe youtube, implineste 30 de episoade! Asa ca sunteti invitati in Brasov, la un Eveniment Special!

Poate 30 de episoade nu sunt multe, dar pentru mine, ca realizator, este un numar mare. Pentru ca fiecare episod a fost realizat cu eforturi mari (fizice, de timp, financiare etc) – necesitand 1-2 sau chiar mai multe zile de filmare, uneori in conditii grele (frig, umezeala etc), dar si 2-3 sau chiar mai multe zile in care sa montez pe computer imaginile filmate. Si toate astea singur, fara prea mult sprijin exterior – ceea ce a facut lucrurile si mai grele.

De cele mai multe ori, singura rasplata pentru munca si pasiunea mea au fost aprecierile celor ce urmaresc emisiunea si bucuria pe care o constatam la oamenii care priveau, chiar si de mai multe ori un anumit episod (sau chiar pe toate!).

Asta nu ma ajuta totusi sa platesc pentru echipament video mai bun sau pentru excursiile pe care le fac si timpul investit cu filmarea si montarea, dar conteaza mult pentru a ma mentine… pe poteca mea. O poteca, simt eu, inca in urcare. Unde va duce, vom vedea.

Momentan, toate potecile duc la Brasov, la Centrul Cultural Reduta (lângă Piața Sfatului) – acolo unde, pe 29 iunie de la ora 19.00, va avea loc difuzarea in premiera a episodului 30 al emisiunii mele! Este vorba de episodul filmat in Parcul National Retezat la inceputul iernii – episod ce va fi proiectat pe ecran mare, cu public in sala! O sa fiti si voi acolo?

Va astept sa vedem impreuna acest episod, intr-un mod inedit, la Reduta! Ne putem cunoaste si putem povesti despre munti si despre emisiunea „Pe poteci, spre inima ta!”

La eveniment veti putea vedea (si achizitiona) si fotografii realizate de mine prin muntii Romaniei, in cadrul unei expozitii foto. (De la 1 iulie, expozitia se va muta la Galeria Europe, unde veți găsi și tablourile tatălui meu, pictorul Adrian Stoenică.)

Lista cu episoadele disponibile pe net pana in acest moment, precum si informatii despre cum puteti sustine si voi realizarea acestei emisiuni, aici: Pe poteci, spre inima ta!

eveniment reduta afis mic

Anuntati-va si prietenii sau rudele din Brasov despre eveniment – m-as bucura sa fie cat mai multi oameni in sala, mai ales că, aspect important (nu?), intrarea este liberă! 🙂

Pe facebook, evenimentul il gasiti aici: Eveniment Reduta – Retezat.

Ioan Stoenică

Despre Ioan Stoenică

Nascut primavara, crescut vara, iubit si plans toamna, reinviat iarna. Incerc sa-mi urmez inima, ajutand-o cat mai mult cu ratiunea.
Acest articol a fost publicat în pe poteci spre inima ta și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Eveniment Special! Muntii Retezat vin la Brasov!

  1. Doru Motz zice:

    Felicitări, dragă Ioan! 30 de episoade! O mare realizare, necesitând multă trudă, dar întotdeauna cu nelipsitul tău zâmbet de voie bună şi bună dispoziţie. Cum spunem noi, americanii: Many more ahead!

    Apreciază

  2. Madalina zice:

    Un eveninent la care am mers cu drag. Acele peisaje mi-au cucerit inima si mi-au accentuat visul de a parcurge cant mai multe trasee montane. Felicitări pentru ceea ce faci si mult succes în continuare!

    Apreciază

Cum ți s-a părut?