Extraordinar! O nouă enigmă în munții Bucegi! Nu o să-ți vină să crezi ce se ascunde în peștera Ialomicioara!

Atenție! Acest articol vă va dezvălui secrete bine păstrate și informații despre care nu ați auzit până acum! Citiți până la final ca să deslușiți adevărul din spatele cuvintelor – de care e posibil să nu vă dați seama la prima vedere!

In caz ca titlul nu v-a convins să dați share (deși asta ar fi foarte ciudat, doar e un titlul foarte interesant!), o să completez cu mai multe informatii senzationale si verosimile! In pestera Ialomicioara din muntii Bucegi a fost descoperita o nava extraterestra!! Incredibil! Soc si groaza!

Deși SUA stiau de prezenta navei pe teritoriul tarii noastre de foarte mulți ani, abia acum informația a ajuns la public, datorită hackerului român „shareif-dumb”, care a reușit să sustragă din arhivele secrete ale Pentagonului câteva fisiere despre România! (deci sursa informatiilor este incredibil de sigura, fiind vorba de Pentagon!) 

Se pare că nava avea sistemul de ghidare defect și a trebuit să aterizeze de urgență – găsind, acum multă vreme, locul ideal unde să se ascundă: în adâncul din Peștera Ialomicioarei – într-o încăpere uriașă formată sub pământ. Autoritățile au hotărât să țină secretă această descoperire epocală, de aceea la intrarea în peșteră a fost construit un schit de observare! Adică o mică mânăstire în care o parte dintre călugări sunt agenți secreți – ce au misiunea de a se asigura că turiștii nu se aventurează în peșteră dincolo de zona permisă – iar fotografiatul este interzis!! 

schit pestera

De curând, interesul americanilor pentru nava din peșteră a crescut, de aceea accesul în peșteră al turiștilor a fost interzis – sub pretextul că se lucrează la reamenajarea peșterii. Aceasta este doar o încercare de a ține curioșii la distanță, nu vă lăsați păcăliți!

Speologul Adrian Petre, al cărui nume este cunoscut chiar și peste ocean (deși voi nu ați auzit de el) este cel ce a condus echipa de oameni de știință americani în subteran. Acesta confirmă: „aveau echipamente sofisticate, lanterne puternice și corzi foarte lungi! Nu știu dacă voiau să coboare ceva în adânc, sau să scoată ceva de acolo. Nu am văzut nava, pentru că nu m-au lăsat să-i însoțesc până în Sala Mare – dar sunetele metalice pe care le-am auzit veneau clar de la o navă sau o mașinărie mare. Am auzit chiar și piuituri, ca niște senzori de parcare – ceea ce ar explica modul în care nava a reușit să ajungă atât de adânc în subteran, prin galeriile întortocheate, fără să se lovească de ziduri. Este ceva incredibil, o descoperire fantastică!”

Informația a făcut deja înconjurul internetului, mulți oameni pasionați de mistere, de extratereștri sau de conspirații guvernamentale se află chiar în aceste zile în zona peșterii, unde cer să se deschidă intrarea în peșteră, cer mai multe informații, muzică și mai multă bere! Manifestația este denumită neoficial Padina Fest, după numele dat navei extraterestre de către călugării de la schit. Fratele Arsenie povestește: „Eu am venit la schit de numai 2 ani – și de multe ori am auzit vorbindu-se în șoaptă despre nava din subteran. Am încercat să intru în adânc să o văd, dar nu aveam echipament potrivit, e nevoie de corzi lungi – iar șirul meu de mătănii nu e nici așa lung, nici prea rezistent. Abia de câteva luni, de când au reintrat americanii în subteran am aflat și eu mai multe informații. Călugărul Bugiardo a venit cu ideea să numească nava Padina fest – după numele unei constelații”.

Fără îndoială aceasta este descoperirea secolului! Iar prezenta navei ar putea avea legatura si cu tunelurile secrete de sub Bucegi, despre care oamenii deja sunt bine informati. Nu se știe încă de unde a venit nava, ce s-a găsit în interiorul ei, ce culoare avea, ce vor face americanii din pestera in zilele urmatoare sau alte detalii importante – cert este că România este o țară plină de enigme și conspirații, unde accesul publicului la informații importante este limitat de un guvern corupt, care probabil a primit șpagă de la americani să nu dezvăluie secretul navei. Dar mai ales, trăim într-o țară și o epocă în care predomină lipsa dorinței de informare a oamenilor dar și credibilitatea exagerată, bazată pe o nevoie inconștientă de senzațional de care unii ar putea să profite! Așa că aveți grijă! Nu credeți toate minciunile de pe internet, care spun că nu există extratereștrii în Bucegi!

A venit momentul ca publicul să afle acest secret și tainele universului sa fie cunoscute tuturor, nu doar câtorva oameni influenți! Macar acestea să le aflăm, daca tainele despre cum sa selectezi informatiile prezente pe net nu vor fi accesibile prea curand. Dați share pentru acest lucru! Distribuiți informația! Nu e nevoie sa va informati mai mult despre subiect, sa cautati informatii din mai multe surse, sa verificati sursele informatiilor sau veridicitatea lor. Asta e pierdere de timp! Important e ca informatia aceasta super interesanta sa ajunga la cat mai multi oameni! Cand distribuiți, scrieți în postare titlul: „nu stiu daca e adevarat, dar mi s-a parut interesant, asa ca am dat share”. In felul asta dovediti solidaritate cu bravul hacker roman „share-if-dumb”, care si-a sacrificat mai multi giga de pe hard pentru a putea aduce aceste informatii publicului.

nava extraterestra in pestera secret din bucegi

Incredibile informații, nu? Dar partea cu adevărat incredibilă abia urmează – și nu are nicio legătură cu nave extraterestre, munții Bucegi sau conspirații guvernamentale. Mi se pare incredibil că unii oameni nu înțeleg asta, așa că voi explica. Are legătură cu felul în care sunt unii oameni. Creduli, naivi și incapabili să discearnă adevărul de imaginație sau să analizeze informațiile înainte de a le înghiți cu totul, nemestecate.

Pentru cei mai mulți oameni care au citit textul acesta, informația este în mod evident inventată. Cei mai mulți oameni au înțeles că textul este unul ironic – dar de ce anume râde acest text? Sau de cine?

Circulă pe internet tot felul de știri despre tot felul de mistere (dar nu numai), cum ar fi Tunelurile Secrete de sub munții Bucegi, unde s-a descoperit un Panou de Comandă care nu face absolut nimic etc. Aceste articole sunt distribuite de o mulțime de oameni care efectiv nu gândesc. Știți că există astfel de oameni, nu? Ei nu știu asta despre ei, că nu îi duce capul, așa că cine știe, am putea fi chiar noi așa! Până la urmă… ce facem noi care să arate că într-adevăr gândim?

Există astfel oameni care nu stau nici măcar 2 secunde să se gândească dacă informațiile găsite pe net sunt inventate, sau dacă au vreun dram de adevăr în ele. Pentru că dacă ar gândi și ar analiza un pic informațiile prezentate, ar descoperi rapid că niciuna din informații nu poate fi verificată, nu prezintă o sursă clară și de fapt, niciuna din informații nu transmite ceva clar – ci doar ceva ambiguu – sau țintit.

Ba mai mult, la o analiză mai atentă, poți afla că unele informații au apărut prima oară într-un roman Science-Fiction. Adică ce înseamnă asta? Că a inventat cineva o poveste despre Secretele din Bucegi și unii oameni au crezut că e adevărată? Da. Doar se știe că toate cărțile și poveștile SF inventate de oameni cu imaginație bogată, sunt de fapt știri reale, nu invenții, nu? Așa că trebuie să răspândim informația (cum că suntem proști).

Vă vine să credeți că există oameni care chiar cred tâmpeniile inventate de mine mai sus? Nu doar că le cred, dar le spun și altora despre ele! Hackerul Share-if-Dumb („distribuie daca esti un idiot”) se prăpădește de râs să constate asta!

Oamenii nu pun accent pe Adevăr, pe atenție, pe gândire, pe Realitate, nu vor să știe Adevărul, vor doar să creadă senzaționalul. Și să vorbească și altora despre el. Dar la o analiză mai atentă, poți înțelege că un astfel de articol nu oferă de fapt nicio informație reală, sursă reală sau verificabilă. Dar îmbracă imaginația într-o formă care să atingă și să fie plauzibilă. Dacă scrie acolo că speologul Vasile a zis ceva, atunci e clar! Nu contează că speologul Vasile nu există, important e ca în text să existe niște citate, de la surse cu titlu important. „Presedintele american a hotarat sa…” Care presedinte??? Nimeni nu spune. Dar unii oameni cred.

Călugărul Bugiardo (mincinos) a dat numele navei după o constelatie care nu exista – dar desi nu exista, informatia este in continuare credibilă! Și singurul argument pe care îl poate cineva aduce este acela că… „nu ai cum să știi sigur că nu există! poate chiar exista o nava acolo!” Minunat argument. Nici mie nu îmi poate nimeni dovedi că NU există un monstru de spaghete în cămara mea, deci asta e suficient ca eu să cred că el există și eventual să-mi fie și frică de el. Și să povestesc și altora cum aud noaptea zgomote de la monstrul de spaghete. Inteligent, nu?

Pentru mine e amuzant că oamenii distribuie informații pe care nu le verifică și despre care nu știu dacă sunt sau nu adevărate. Mi se pare în același timp stupid si trist. Dar ce mi se pare mai important e că o astfel de atitudine față de viața înconjurătoare arată cât de adormiți sunt unii oameni și cât de blocați sunt în pătrățica lor cu ziduri înalte și netransparente. Și pline de extratereștri.

Până când oamenii nu vor începe să caute Adevărul în locul senzaționalului, cu mai mult discernământ, viețile lor nu vor fi mai bune – și nici omenirea nu va scăpa de conflicte, războaie, răutate și prostie. Pentru că această atitudine mega credulă și naivă duce la discriminări, rasism, ură, violență, frică, separare. Nu va duce niciodată la ceva bun.

Dar cui îi pasă de asta, când un uriaș mister din Bucegi tocmai a fost descoperit?? Plus că am auzit că guvernul și un președinte vor să acolo ca să trimită și să scoată și apoi pe noi să ne împreună cu. Doar Share-if-dumb! ne poate lămuri ce-i cu acest nou secret, așa că așteptăm vești de la el în timp ce mai citim ce-au mai făcut vedetele de pe la noi, ca să ni se miște și nouă măcar unele rotițe pe-acolo prin cap. Sau prin cine știe ce altă parte mult mai puțin importantă.

Ioan Stoenică

august 2015

I see stupid people. They don’t know they are stupid. 

Despre Ioan Stoenică

Nascut primavara, crescut vara, iubit si plans toamna, reinviat iarna. Incerc sa-mi urmez inima, ajutand-o cat mai mult cu ratiunea.
Acest articol a fost publicat în Prin mintea inimii și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

109 răspunsuri la Extraordinar! O nouă enigmă în munții Bucegi! Nu o să-ți vină să crezi ce se ascunde în peștera Ialomicioara!

  1. E clar. Te-au plătit americanii și pe tine. Cum domle să nu existe tuneluri secrete? Lovești în orgoliul nostru, te-au cumpărat și pe tine. Vai, vai, vai, ce am ajuns, să ne fure și tunelurile secrete.

    Ț! Ț! Ț!

    Apreciat de 2 persoane

    • Adevarul e ca nu mi-ar pica deloc rau o plata de la niste americani… nu stiu exact pentru ce, dar se gaseste, o fotografie, un film… :))

      Apreciat de 2 persoane

      • Darar americanii peste tine cu banii lor cu toți.

        Apreciat de 2 persoane

      • Marin carstea zice:

        Stimate domn am fost in pestera si crede- ma intrarea in peșteră a unei nave extraterestre este imposibila. Sunt locuri unde abia te poți astrecura ca Simply individ. In ce privește fotografiatul nu este deloc interzis. Ulti.a oara am fost in peșteră duminica 17 iulie 2017.

        Apreciază

        • Poate ca in 2017 cand ati fost dvs fotografiatul era permis, dar in 2016, cand americanii detin controlul pesterii, nu ai voie sa faci poze! :))

          Ati citit si partea a doua a articolului, sau v-ati lasat pacalit de prima parte, ca multi dintre cei ce au intrat pe aceasta pagina?

          Apreciază

        • ovidiu zice:

          Nu a-i intrat unde trebuia .

          Apreciază

        • Teodor zice:

          am fost de foarte multe ori chiar pina sa refaca schitul,nu poti baga un turizm in ea darmite o nava,am intrat inclusiv dedesuptul ei,unde mai are o galerie,nu e absolut nimic,dabia din ultima sala intri pe burta si prin apa..e totul o legenda

          Apreciază

        • licuta zice:

          si d-ta faci misto????eu cred ca totusi este adevarat…de ce credeti ca este singura intrare?????sau ca americanii au venit tocmai acum in ROMANIA de dragul ochilor nostri?????odata cu moartea lui CEAUSESCU au fost vindute si secretele ROMANIEI,,,DE CE NU AU VENIT IN TIMPUL LUI CEAUSESCU?????MAI PUNETI-VA BILA LA CONTRIBUTIE SI MAI DESCHIDETI O CARTE..UN FILM…APROPO…VIZIONATI FILMUL ,,,PROMETEUS,,,VETI VEDEA IMAGINI DIN SECRETELE MUNTILOR BUCEGI….NU PROVENIM DIN MAIMUTE………

          Apreciat de 1 persoană

      • Nicu Dan Petrescu zice:

        O aventură ștințificofantastică de care eram pasionat ți fascinat în copilărie, după ce m-am plimbat prin Nebuloasa din Andromeda…Adevărul îl știe numai cel care a creat Universul și este cu noi la tot pasul,
        Amin !

        Apreciază

    • Pentru cei care cred ca OZN-urile cad cum cad MIG-urile,care vad tuneluri,forte nebanuite,,,,le dau un sfat,,,,,Treziti-va,,,sau schimbati spitalul.

      Apreciază

      • marian zice:

        Mai studiază si mai ceteste si tu când ai timp și nu ești pe face buce cu ochișorii tai si analizează informația cu creierasul tau cele care documentate prezintă și alte informații despre România noastră și culmea nu sunt români.

        Apreciat de 1 persoană

        • Dense Motherfucker zice:

          Ba dupa ce ca sunt un om cu probleme la cap ….ma bucur cand vad oameni mult mai prosti decat prevede legea .
          Pai pe langa textul gen cancan ” SOC GROAZA SI GAOAZA ” suna a click bait de la o posta romana distanta dar mai vine si cu dejectia aia ordinara de poza photoshopata in pestera facut de un copil de 7 ani care face autistic screeching …mai se trezesti si unu sa spuna ca a fost in pestera si a facut poze in iulie 2017 si nu era nimic , sa moara ma-ta poze din viitor ….pune-ti dracu mana si baga-ti la cap ce a scris Andrei Muresan …

          Apreciază

          • 🙂 Inteleg ca si tu ai tratat articolul superficial si ti-ai luat teapa citind titlul si vazand poza si atat. Unii isi iau teapa crezand ca in Bucegi chiar e o nava extraterestra, altii insa isi iau teapa crezand ca textul asta vorbeste despre nave din Bucegi :)) Pentru mine e acelasi lucru, arata superficialitatea cu care oamenii se documenteaza si analizeaza un subiect. Daca vrei sa intelegi despre ce era vorba de fapt in text, citeste te rog si partea a doua a textului (prima parte este, evident, o parodie – dar se pare ca prea subtila pentru a fi inteleasa de unii 🙂 )

            Apreciază

  2. guest zice:

    O mica corectie: pestera IALOMITEI ascunde o nava extraterestra. Chiar duminica asta am fost acolo si am intrezarit o bucata din ajutajul motorului gravitational cu flatulatie magnetica. In plus, calugarului care ne-a facilitat intrarea ii cam sclipea barba, dar n-as putea spune daca avea pe dedesubt vreun respirator polimetalic cu eructatie homopolara sau pur si simplu se dedase la niscaiva pui fripti de post.

    Pestera Ialomicioara, insa, nu a fost descoperita inca dar se lucreaza intens la asta.
    Pana atunci, se confuzeaza copios cu pestera Dambovicioara din Arges.
    Razvan N., Azuga

    Apreciat de 2 persoane

  3. ” vor să acolo ca să trimită și să scoată și apoi pe noi să ne împreună cu ” ?

    Apreciază

  4. dffghjjjjjjkk zice:

    Cel care a scris acest articol trebuie sa invete sa nu faca pe ceilalti prosti

    Apreciat de 1 persoană

    • Dar nu ii face el prosti, s-au facut care pe unde au putut, pe la ce scoli au/n-au absolvit si prin ce familii au trait. Autorul doar observă cum sunt unii oameni. Asa cum daca eu as spune „omul ala e frumos!”, nu il fac eu frumos, pur si simplu asa e omul ala, iar eu il identific ca atare! E ok sa spun despre un om care mi se pare frumos, ca e frumos? La fel si legat de prostie. E mai clar acum? :))

      Apreciază

      • Dan T zice:

        Apropo de prostie si de ce spunea comentatorul mai sus, o intmplare reala: La un semafor, un sofer grabit e gata, gata sa dea peste o doamna cu toate ca semaforul era verde pt pietoni, aceasta il admonesteaza pe buna dreptate: ” esti idiot?” la care soferul sare ca ars: „ma faci idiot?” Raspunsul a venit prompt: ” Nu eu te fac, te-a facut maica-ta, eu te-am intrebat doar”

        Apreciază

  5. Romeo Stoica zice:

    Domnu’ Stoenica, va propun sa publicati stirea, de 1 aprilie! Atunci veti fi crezut, va spun sigur asta!

    Apreciază

  6. penozceltare zice:

    Mi se pare mie sau articolul este o dezinformare la adresa cartilor lui Cinamar prin ridiculizarea lor si a celor care le-au luat in serios? Intr-adevar, nu avem dovada ca informatiile din acele carti sunt adevarate, dar nici d-ta nu ai dovada ca ele ar fi neadevarate.

    Apreciat de 1 persoană

    • Nu stiu cine e Cinamar, dar stiu sa recunosc oameni care nu gandesc si preiau informatii inventate drept adevarate, ba le mai raspandesc si in jur! Daca ati fi citit articolul in intregime, ati fi vazut si paragraful in care mentionam exact argumentul de mai sus, „nu ai dovada ca ar fi neadevarate”. In aceasta idee, putem sa credem si in zana maseluta, pentru ca nu putem dovedi ca nu exista 🙂

      Nevinovat pana la proba contrarie e valabil, dar Adevarat pana la proba contrarie e stupid. Intai trebuie sa te informezi, sa ajungi sa intelegi ceva, ca sa poti sa consideri acel ceva adevarat, nu invers – intai crezi tot ce auzi ca fiind adevarat, apoi, daca cineva iti dovedeste ca nu e adevarat, iti schimbi parerea. Altfel n-ai decat sa crezi toate prostiile care nu pot fi dovedite ca fiind neadevarate.

      De exemplu, putem crede ca noaptea in padure toate animalele se intalnesc si danseaza unele cu altele – ca nu poti dovedi ca nu e asa.

      In felul asta scad mult sansele sa afli vreodata Adevarul, daca persisti in lucruri pe care le consideri adevarate doar pentru ca iti suna bine si atat. Si problema principala cu faptul ca oamenii traiesc in felul asta, orbiti de ceea ce vor sa creada si prea putin constienti de ce e cu adevarat in jurul lor si in ei, este aceea ca asta duce la ce ziceam si-n text – discriminari, rasisim, violenta, separari etc. Pentru ca fiecare traieste cu propriul adevar si nu se poate ajunge la un numitor comun in felul asta. Si cum nu pot sa dovedesc asta, inseamna ca e Adevarat!

      Apreciază

      • penozceltare zice:

        Atunci, citeşte mai întâi cărţile lui Radu Cinamar în ordinea în care le-a scris (Viitor cu cap de mort, 12 Zile, Misterul din Egipt şi Pergamentul Secret) pe urmă s-ar putea să înţelegi de unde „isteria” asta pe care tu o ridiculizezi bazându-te doar pe nişte păreri personale.

        Apreciat de 1 persoană

        • O sa incerc sa le citesc, dar de vreo 5 ani sunt foarte ocupat, caut ‘Castelul fetei in alb’ prin toti muntii tarii. Am aflat de el de la Constantin Chirita, un vizionar care a dezvaluit mai multe secrete in cartile sale, dar din pacate fara sa dea prea multe detalii care chiar sa ajute la gasirea adevarului. Dar Castelul Fetei in Alb sigur exista, nimeni nu-mi poate dovedi ca nu – asa ca imi dedic mare parte din viata gasirii lui. Sper totusi sa nu existe pe Lumea asta vreun Adevar mai mare si mai util decat asta, ca nu stiu cand as mai avea timp si pentru acela.

          Apreciat de 1 persoană

      • Eu citind acest articol , reactia cititorilor , eu te felicit pentru curaj , prima mea reactie a fost , Joule Verne ( asa am vrut sa scriu ) , ,, O calatorie pe Luna „. Nimeni nu l-a crezut , s-au cei care totusi au zis ca este posibil , de teama de a nu fi luati in deradere , au zis ,, lasa-l mai ,ca nu stie ce vorbeste” , chiar si saptamana trecuta a fost la medic sa-i prescrie paracetamol ca-l dureau ,, genunghii ” …eu zic asa : O singura data am calatorit cu o nava ,, extraterestra ” din directia Constanta – Arad , iar de deasupra Aradului am vazut o cruce simpla , alba , iar eu stiu ca toate se vor implini .

        Apreciază

  7. Sandu Catinean din Bontida *- "Cel care vine din brazi " zice:

    Eu am spus si repet mereu > pe langa faptul ca Dumnezeu ne-a creat pe toti, cu mai multa sau mai putina minte, din nefericire, de cand lumea si cat va fi lumea, omul pe om il va exploata , iar in aceasta epoca moderna si -din nefericire- la noi in tara tot mai mult, creste numarul ” specialistilor in prostirea prostilor ” !
    Prostul lui Dumnezeu

    Pe lângă ziduri unse cu fumuri ce scâncesc
    Se scurge lin o umbră, ce plânge în tăcere
    Şi-şi scutură amarul la sfinţi ce îl privesc
    Cercând să ducă-n spate, o mare de durere

    Când voci de heruvimi se scurg de prin speteze
    Iar aerul vibrează de neputinţi măreţe
    Un prost stă la icoane cercând să mediteze
    Cum poate fi deştept, Demiurgul să-l înveţe

    „Tu ştii prea bine Doamne, că te-am rugat de mult
    Să-mi dai şi mie dreptul de-a ştii ce este-n stele
    Deştept să fiu ca regii şi tot la fel de cult
    Şi-averi mereu să curgă prin degetele mele

    Că văd cum doar deştepţii o duc mereu mai bine
    Şi-orice greşeli fac dânşii răbojul nu-l înseamnă
    Iar cei care fac legea pe-aceştia-n braţe-i ţine
    S-adune cât mai multe, pe faţă îi îndeamnă

    Aş vrea să-am faimă care, să meargă hăt, departe
    Ai mei copii pe masă să aibă ce-au bogaţii
    Iar eu să fiu în faţă când fala se împarte
    Nu să mă-nchin la Tine, cu robii şi rataţii”…

    Din bolţi răsună-o voce ce sună-a-nchinăciune :
    „Tu eşti un prost de seamă, şi-aşa vei fi mereu
    Un prost ce-şi duce traiul în post şi rugăciune
    Şi-i fi cât va fi lumea…Prostul lui Dumnezeu”

    Sandu Cătinean – din Bonţida
    „ Cel care vine din brazi „

    Apreciază

  8. Roxana zice:

    Am salvat linkul. Il voi posta ca reply la toate imbecilitatile pe care le gasesc pe FB.

    Apreciază

  9. yo zice:

    Pamantul …o mare gradina zoologica….unii se cred regi,imparati,presedinti…..dar de fapt nu sunt decat niste experimente….!

    Apreciază

  10. Doina zice:

    Ioan Stoenica.cel care ne crede prosti si isi bate joc de noi esti chiar tu.Nu realizez rostul celor declarate in articol.Ti s-a ordonat sa arunci in derizoriu niste informatii?

    Apreciază

    • Cu ce anume din articol nu sunteti de acord? Nu sunteti de acord ca exista o nava extraterestra intr-o Pestera din muntii Bucegi? Va invit sa mergeti sa o cautati, ea chiar exista – nu puteti sa-mi dovediti ca nu exista! Sau poate nu sunteti de acord cu cealalta parte a articolului (pe care nu cred ca ati inteles-o), aceea care spune ca e mai bine sa te informezi (din mai multe surse) inainte sa iei lucrurile de bune asa, pe negandite, si abia apoi sa crezi ceva. Poate dvs considerati ca e bine sa crezi orbeste si pe neverificate lucrurile pe care le auzi in jur, va doresc succes cu asta 🙂 Mie mi se pare un stil de viata foarte nesanatos, chiar si fara sa-mi ordone cineva asta :))

      PS: imi puteti spune va rog cine m-ar putea plati pentru astfel de articole? ca mi-ar prinde chiar bine!

      Apreciază

  11. Ky Partager zice:

    Defapt este vorba de gandirea critica ( analitica) si din pacate majoritatea oamenilor stau foarte prost la acest capitol, de tineri si adolescenti nici nu mai vorbesc…Traim intr-o perioada in care informatia este foarte multa, continut online, presa scrisa, tv, filme muzica, emisiuni de proasta calitate si foarte slab-educative si lista poate continua…Ei bine din toata informatia existenta pe care o accesam intr-un fel sau altul, doar 3-5% ne este utila cu adevarat, restul reprezinta balastul pentru subconstient si memorie ( imaginati-va un film la 25 fps-uri care dureaza 1.3h => 135.000 cadre pe care subconstientul nostru le inmagazineaza ca informatie bruta, neprelucrata…efectul? aproape devastator pe termen lung ) Cu cat mai multa informatie cu atat mai putina putere de concentrare implicit gandire critica.Nu este cazul sa explic ceea ce inseamna gandirea critica..Rezultatul: pe termen scurt si mediu omul se lasa mult mai usor influientat si manipulat pentru ca nu analizeaza informatia intr-un mod rational-logic ( nici nu mai are timp la cata informatie absoarbe) apoi se creaza reflexul Pavlovian si rezistenta scazuta, minima etc la factorii externi (ex: o reclama tv, o informatie eronata, un adevar disimulat, un sofism etc..) deci? o persoana foarte usor de manipulat!! Pe termen lung se instaleaza o perceptie eronata despre realitate si adevar ( vorbesc de adevarul obiectiv pentru ca ne raportam la indivizi sociali) pierderi de memorie temporara si intr-un final poate un Alzheimer. Pe de alta parte sa nu uitam ca majoritatea oamenilor nu gandesc ci sunt conditionati de? placere adica devin fiinte hedoniste inlocuind „eu consider ca”, eu cred ca”, cu „mie imi place” si ce rezulta din asta? o „gandire hedonista” ex. presupunem ca Ioan arunca o pastila lui Gigel si Ionelei… Gigel il admira pe Ioan ( sau ii place ceva anume la el, cum scrie cum se imbraca ce face etc) Gigel inghite pastila ..dc? Pentru ca il place pe Ioan, Maria il simpatizeaza de mult timp .. inghite si ea pastila .. (este absolut eronat sa raportam adevarul si eroara la placere si durere – de cele mai multe ori vom da gres in procesul cunoasterii) rezulta doua persoane manipulate .. Nu suntem animale sa traim si sa alegem binele si raul raportandu-ne la placere si durere, este total gresit, Nu va dau exemple.. cunoasteti foarte multe din experienta persoanala – sunt sigur …Gandirea insemna cunoastere placerea insemna o bucurie a trupului iar fericirea este bucuria sufletului. Ar mai exista si al treilea factor daunator gandirii… emotia ..emotiile nu ar trebuii sa ne controleze si sa ne decida actiunile ci noi ar trebui sa controlam emotiile .. dar asta este alta poveste … Deci ..fiecare proces are rolul sau bine stabilit cand ne raportam la fiinta umana ca intreg.. Nu le amestecati ! Veti fi foarte usor de manipulat si influientat ba mai mult veti crede ca unele dorinte sunt absolut proprii..unele decizii sunt absolut ale voastre, alegerile la fel…cand defapt…..Ne mai intrebam de ce apare prostia? Inchei prin a va aminti ca, prostia este lipsa cunoasterii (lipsa adevarului) cunoasterea din latinesc-ul „connoscere” adica o interpretare conforma cu adevarul.

    O zi buna va doresc!

    Apreciat de 2 persoane

  12. Poza e o dovadă clară, nici nu ma trebuie să citesc. Nu e deloc modificată în PhotoShop

    Apreciază

  13. Bogdan zice:

    Incepand cu ce data (an) au fost postati securisti la intrarea in pestera?

    Apreciază

    • Nu inteleg intrebarea. Ori intrebarea e serioasa, ceea ce e trist (inseamna ca articolul nu a fost inteles), ori este ironica – iar in acest caz raspunsul ar putea fi… „din cele mai vechi timpuri”. Daca intrebarea este doar suspicioasa, recomand o a doua lectura a articolului, pentru a intelege mai bine despre ce e vorba (mai ales in partea a doua).

      Apreciază

      • Bogdan zice:

        Intreb deorece in 2010, am fost acolo cu cativa prieteni, si era un singur calugar care ne-a lasat sa intram in pestera, fara sa ne supravegheze. iar noi am vizitat cam tot ce s-a putu vizita pe acolo, si bineinteles nu am vazut nimic suspect. Calugarul acela nu semana deloc a securist.

        Apreciază

        • :)) Uof… evident ca nu ati vazut nimic suspect, avand in vedere ca nu exista nimic suspect acolo. Daca ati fi citit textul de mai sus in intregime, ati fi inteles ca prima parte a lui (cea despre nava extraterestra) a fost inventata de mine, este un pamflet, o stire inventata si comica! Este un mod (subtil se pare) de a sublinia felul in care unii oameni cred orice informatie gasesc pe internet, fara sa verifice sursa (sau mai multe surse), fara sa stie daca ce citesc e adevarat sau nu. Textul este ironic si atrage atentia asupra superficialitatii de care dau dovada oamenii crezand orice tampenii, fara sa miste macar un neuron pentru a verifica informatiile. Ce sa mai spunem de efortul necesar pentru cautarea Adevarului adevarat, o dorinta in acest sens nu prea exista. Important e sa sune bine titlul, vai de noi!

          Apreciat de 1 persoană

  14. Se maresc pensiile?Scade factura la gaze?

    Apreciază

    • Nu, dar unii oameni ar putea sa o duca mai bine daca s-ar informa mult mai atent inainte de a crede toate tampeniile care circula pe net 😀 (asa cum reiese din partea a doua a acestui articol super ironic).

      Apreciat de 1 persoană

      • Puteți să spuneți asta până mâine la ziuă… tot n-or să vă creadă. 😀 De mâine, alături de celelalte aberații, și „nava spațială din peșteră” va intra în folclorul ozenistic.

        În altă ordine de idei, experimentul este foarte-foarte interesant. După cum am văzut și din comentariile la acest articol extrem de lămuritor (deci lămuririle sunt date mură-în-gură în exact același articol, nu într-unul separat) oamenii reacționează și asimilează orice informație (indiferent cât este de aberantă), dacă ea vine să se muleze pe un fond deja existent. Cel care a citit cărțile lui Radu Cinamar, și era deja convins că „în Bucegi este ceva”, un astfel de articol (mă rog!… prima lui parte…) vine să-i confirme ceea ce „știa” deja. Faptul că „știa”, deja îl înălța în proprii lui ochi, față de ceilalți care „habar-n-au”. De aceea, partea a doua a articolului nu are nici un efect asupra unui astfel de individ. A accepta faptul că a fost păcălit (manipulat) este un proces mult prea dureros, și astfel în mod inconștient individul în speță va evita orice informație care vine să-i „dărâme” ceea ce el „știa”.

        Eu m-am confruntat personal cu același tip de reacții, atunci când am scris un articol cu informații (verificabile, clare) împotriva unei manipulări de o anvergură mult mai mare. O manipulare care beneficiază (încă) de sprijinul mass-mediei, organelor statului, ONG-urilor sorișiste și de mulți… foarte mulți bani, pentru inducerea unei idei simple în mentalul unei populații lobotomizate de prea mult uitat la televizor.

        Felicitări pentru articol!

        Apreciat de 1 persoană

  15. Dante zice:

    Daca nu se fac si desene pe ici pe colo cu nota explicativa …. dejeaba , nu precep unii deloc

    Apreciază

  16. om/simplu zice:

    bine cumetre am inteles citint tot articolul tau, ai facut un pic de misto de credulitatea oamenilor,te invit insa sa faci daca iti da mana , misto si de descoperirile lui tesla. ha? ce zici ?nu i asa ca astea sant baliverne?discerne un pic, ca dintre toate fumigenele aruncate pe media un procent care te las sa il stabilesti tu este totusi real.ca sant multi cei ce se folosesc de fumigene , bombe fara fas in ele ,aste adevarat,da Creatorul ne/a dat cap sa nu ne ploaie in gat.cu imaginatia ta, apuca stiloul si scrie ceva vandabil, daca iti fac cu ochiu banii americanilor,si lasa celor care le e dat si sortit de vocea acea din biserica ce i spunea prostului ce ii spunea sa puna pe cei ce le au venit randu sa faca ce trebuie.Noua palmasilor de rand INCA NU NE A VENIT RANDUL.mai avem pana ne coacem.

    Apreciat de 1 persoană

  17. marius zice:

    Pana la urma ,exista acea nava extraterestra?Nu de alta,dar nu as vrea sa merg pana acolo sa vad doar o pestera goala.Am vazut pe la stiri,asta vara,ca erau cozi imense la pestera.De asta se imbulzesc toti acolo?

    Apreciază

    • Este, este, toata lumea voia sa-si faca selfie cu nava, de-aia era coada la pestera! Dar nicio poza nu a ajuns pe facebook pentru ca influentele electromagnetice din pestera au bruiat telefoanele :))

      Apreciază

      • dan stan zice:

        da, adevarat, am patit si eu, ba chiar mai mult, am uitat total ce-am vazut si unde am fost, parca am stat incremenit 2 ore in fata pesterii, oare am fost si eu bruiat?! :), o zi buna, :)))))))))))))

        Apreciază

  18. Ioan zice:

    Tot felul de chestii

    Apreciază

  19. mmordean zice:

    Cineva e invidios pe succesul acelui tip de articole.

    Apreciază

  20. glavan petrica zice:

    ce meschini si mici la minte sint oameni .in generaL ,va place sa rideti uni de ceilalti gratis …va faceti ,,prosti ”degeaba ,nimeni nui prost ,e doar o conditie de nestiinta ..atit si nimic mai mult ,,,incercati sa intelegeti, doar, cum reusiti sa vedeti lumina soarelui ziua si intunericul noaptea ,,,incercati sa intelegeti cum simtiti caldura sau frigul …incercati asta ….nu cred co sa reusiti vreodata la cita inteligenta aveti …din pacate …nimeni nu vrea sa inteleaga maretia fiintei umane in sine ,,totul este doar o iluzie …iar creerul uman ,de fapt …gindirea umana functioneaza total gresit la enorm de multi oameni ….ar trebui sa gindim la unison .atunci vom putea creea ceva extrem de puternic ,ceva unic si superb ..tre sa invatam sa ne iubim nu sa ne facem prosti ….toata stima pt domnu care a scris articolul de mai sus

    Apreciază

  21. etouch zice:

    o fi, n-o fi… oricum, a doua fotografie e trucata. cred in existenta altor entitati, dar si in a falsificatorilor 🙂 … iar „bravul hacker roman „share-if-dumb”, care si-a sacrificat mai multi giga de pe hard” e cam trasa de par… cati GB si-a sacrificat? si pentru ce anume?

    Apreciază

    • Inteleg ca nu ai citit articolul in intregime – si te-ai lasat si tu pacalit de prima parte a lui si de poza trucata. Poate la o citire mai atenta o sa intelegi despre ce era vorba de fapt in articol si o sa vezi ca este foarte potrivit langa celelalte articole de pe acest blog 😀

      Apreciază

  22. Sylvester zice:

    Aceasta pestera a fost construita de daci,special pentru aceasta aterizare a navei lui Zamolxe (un space-drom ?!?! ) Dupa aterizare,tot dacii au pus piatra de temelia a acelui schit,in care Zamolxe a tinut prima slujba,prin care ii afurisea pe romani pentru ca au avut curajul sa atace pamantul sfant al Daciei (nu cea asamblata la Mioveni !).Mai mult,primii gardieni care au fost angajati la paza pesterii ,faceau parte din garda de onoare a lui Menumorut! Problema care a aparut a fost ca acestia au primit spaga si au dat in vileag toata povestea! Aceste lucruri se pot citi (interpreta),cu mare atentie insa (cei care cunosc cate ceva din limba sanscrita,au un avantaj!),pe artefactele care sunt prezentate in micul muzeu din interiorul schitului! 🙂

    Apreciază

  23. Vlad zice:

    Sa stii ca nu se vede ca e photoshop

    Apreciază

    • Se pare ca nici mesajul din a doua parte a articolului nu se vede, desi e cat se poate de real :)) Deh, unii se lasa pacaliti de poza facuta in Photoshop si ajung sa creada orice tampenii, altii se lasa pacaliti si nu mai vad mesajul real din text 🙂

      Apreciază

  24. utilizator4 zice:

    aha, deci mos craciun exista…!

    Apreciază

  25. Dragos zice:

    Stoenica, nu am cuvinte, este incredibil. Este incredibil cat de jegos poti fi ca om, scarbos si repulsiv. Ce te face pe tine sa crezi ca esti mai bun decat noi, cei care ne obosim mintea sa-ti citim tie prostiile? De unde atata aronganta ca nu am mai auzit de tine pana acum, si tot nu stiu nimic despre tine. Ne faci prosti ca nu stim despre anumite idiotenii pe care tu lu le scrii pe blogul tau jegos si in mod constient te adresezi unor prosti pana la urma, ca asa iti numesti tu cititorii, pai scuza-ma da asta te face pe tine, Stoenica-Prostul Sef. O mizerie de om, asta esti!

    Apreciat de 1 persoană

  26. Cenca Dionisie zice:

    Acesti extraterestrii exista.Nu e decat o problema de timp ,pana vom vedea cu ochii nostri…
    Hillary Clinton ,a spus ca ,daca va ajunge presedinte,va dezvalui tot ce se tine secret referitor la extraterestrii.De altfel,Putin i a somat pe americani ,ca nu vor putea tine la infinit secretul.Nu le iau pe toate drept adevarate…Nici nu vreau sa conving pe cineva ca asta i adevarul,dar nici altul sa nu incerce sa ma convinga,ca nu i adebarat.
    Asta e parerea mea,indiferent cate speculatii se vor face…

    Apreciat de 1 persoană

    • licuta zice:

      nu o vor lasa pe H.. Clinton sa devina presedinte si sa spuna despre extraterestrii dupa revolutie a aparut intr-un ziar Hilary cu un pui de extraterestru in brate….eu am vazut-o….deci puteti fi siguri ca e adevarat daca ea nu va fi presedinte..si pe atunci nu era nici-o campanie cu extraterestri.

      Apreciază

  27. Adi calburean zice:

    Articolul este ceva de genul : „hai noi ăștia deștepți și ignoranți sa radem de prostime”
    Sunt o grămadă de pesteri descoperite și nedescoperite în bucegi și fiecare e liber sa creadă ce vrea. Bineînțeles ca faceți referire la cărțile lui Radu cinamaru (e singurul care a spus despre tuneluri și porți secrete). Totuși am o întrebare sunteți ateu domnule stoenica?

    Apreciază

  28. Oana zice:

    Când cineva aduce ceva la cunoștință – la lumină, orice ar fi, nu se pune problema să crezi sau să nu crezi – dacă te privește, e să cercetezi. Dar, bineînțeles că trebuie să ai grijă să nu te rătăcești – ca pe munte de altfel. Diferența este că tu ești propriul tău reper când te aventurezi pe cărările altor minți ca să nu te rătăcești, și da, asta este riscant – de aceea la marea majoritate a oamenilor le place să se aventureze pe cărările altor minți (riscă în felul lor), 🙂 un alt mod de a obține adrenalină și de a învăța lecția sufletului/spiritului lor despre depinde ce. Observ cum această lume cu absolut tot ceea ce există în ea este o școală a sufletului, de altfel totul este perfect pentru a învăța despre a fi în corpul fizic, a poseda mintea, a avea un ego, a fi un spirit stăpân pe situație (corp-minte-emoții) și cine știe ce alte lecții și-a mai propus fiecare spirit existent să învețe la această Școală a Vieții, de unde evident se învață foarte bine din dramă. Totul este perfect în lumea aceasta pentru a învăța despre toate acestea la un loc. Spiritul este cel ce învață la această Școală a Vieții – observ asta, oricine poate observa asta. Când ești pe munte, în natură, în compania ta, observi și tu asta. Acum ți-a confirmat și altcineva aceasta. Ceea ce ține de extratereștrii, eu prefer să am o minte deschisă deoarece mai mereu mă uit pe cerul nopții cu dor. Asta este starea mea de când mă știu iar de 13 ani în coace parcă mă uit tot mai des. Și la cât de vast este Cosmosul oare nu ar fi o gigantă risipă de spațiu să fim doar noi oamenii singura inteligență care a ajuns deocamdată în jurul planetei? Oare acest pas uriaș de a călători prin Cosmos nu aduce cu evoluția sa și maturitate spirituală, adică a nu intervi în locuri unde primitivismul nu a fost depășit de acea specie cu potențial?

    Apreciază

  29. julieta zice:

    In urma cu aproximativ 30 de ani am fost in pestera.Am ajuns acolo fara sa avem habar pe unde suntem.Plecasem doar intr-o mica excursie la munte.Initial nu am fost lasati sa intram,Am instalat cortul in apropierea intrarii.Cam in jurul orei 17.00,cel care pazea pestera a venit la noi si ne-a spus ca putem sa mergem cu el sa vizitam.De ce aceasta oferta dupa ce fusesem refuzati?Nu stiu! Cert este ca am intrat printr-o firida din stanga,mers taras pe un culoar,dupa care am intrat print-o deschizatura pe dreapta intr-o sala.Era ca un balcon pe care era o piatra ,cred dreptunghiulara,pe care ne-am asezat.Se vedea un perete vertical,in jos o cavitate mare.Dupa care domnul respectiv a stins lanterna si a intrebat daca vedem ceva.Eu am vazut CEVA.Din perete iradia o lumina rosie.Mi-a spus ca sunt o persoana aleasa.Nu am inteles atunci mare lucru,eram mult prea impresionata ca eu vedeam ceea ce nu vedeau ceilalti.

    Apreciază

  30. Catalin zice:

    Nava exista cu adevarat, adevarat! Nu stiu de ce acest om pe numele lui adevarat, adevarat Ioan Stoenica doreste sa ne strecoare ideea ca nu e e asa. BA DA! BA DA! nava e acolo, model mai vechi ce-i drept dar Da e acolo in fund la pestera dupa pasajul secret. E model XV-100Z. Din Obarsia Ialomitei se aud in noptile de iarna si musai cu luna plina, strigatele si rugile indurerate ale celor 4 pui de extraterestrii ramasi captivi in nava. Odata le- am adus mancare Purina pro-plan mini junior, doamne , doamne cum mancau cu guritele lor mici si scumpe..salut ioan, catalin_blackwater(fosta adresa de facebook) si felicitarj pt aparatia pe Travel Mix ! Multe carai cu soare..si fara nave frate…

    Apreciază

  31. glubakoy zice:

    Nu luati personal ceea ce scrie in articol , invatati sa cititi printre randuri si veti fi mai Cu-Minti.
    In rest PACE si „Temet Nosce” fratilor.

    Apreciază

  32. Poza este prelucrata destul de urat in photoshop si nu trebuie sa fii expert sa iti dai seama! Nici macar atentie la detaliile basic de crop nu s-a putut! Nici luminozitatea nu coincide….iar informatia este…asa cum s-a zis: ”SOC si GROAZA!!!!

    Apreciază

    • Ioana, se pare ca si tu ai cazut in capcana acestui articol! :)) Nu-i nimic, daca vei citi si partea a doua a lui, vei intelege mai bine despre ce era vorba. Evident ca poza e trucata, duhhh! Nu despre extraterestrii era vorba aici 🙂 Citeste tot articolul, vei vedea ca poza nu are relevanta 🙂

      Apreciază

  33. COCU EMA zice:

    DACA UNII OAMENI AU CAPACITATI EXTRASENZORIALE SI ALTII NU AU…. NU CRED.. DACA CINEVA VEDE UN FENOMEN….NUMAI EL VEDE…ALTII II ZIC NEBUN..DACA PRIN MINTEA UNORA TREC IDEI FANTASMAGORICE SI CHIAR PREVAD CU OCHIUL MINTII SANT NEBUNI ??SAU CINEVA POATE DIN ALT PLAN LE DA IDEEA ? OARE NU CUMVA TOATE IDEILE GENIALE NU SANT INSUFLATE ONIRIC ?.SAU CREERELE NU SANT OARE NISTE CAPTATORI NATURALI dE CARE INCA OAMANII NU ISI DAU SEAMA ,CA ESTE REAL ? DACA CINEVA VEDE O APARITIE DE LUMINA DE CE IMEDIAT E ETICHETAT DE NEBUN DE UNII CARE NU AU O SANSA CA ASTA , DE CE UNII CRED SI SANT ATAT DE EGOISTI IN EGOUL LOR PERSONAL CA SANTEM UNICI ? IN UNIVERS ? CA POATE DOAR O INTAMPLARE NEA CREAT DIN SUPA BIG BANGULUI ? HAI SA FIM SERIOSI…TOTUL E CREAT ATAT DE PERFECT MATEMATIC SI TOTUL DUPA ACELEASI LEGI UNIVERSALE..MINUNAT ?CUM POT SA FIU ATAT DE EGOISTA SA CRED CA SANTEM UNICI? CA DOAR HAZARDUL INTAMPLARII NEA CREAT ??NETAM NESAM….POATE NU IL CHEAMA… CUM II SPUNEM NOI DAR SIGUR DACA NU UNIVERSUL SI COSMOSUL… PE NOI SIGUR CINEVA NEA CREAT EXACT CUM SCRIE IN BIBLIE CARE ESTE UN COD DE COMPORTAMENT…..DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI..FIINTE DE LUMINA…….TEORETIC SCRIS DE PREOTI TIMP DE 500 DE ANI….CREDETI CE VRETI…FIECARE ARE LIBERTATEA DE A GANDI……..GANDIREA UMANITATII SANT PASARI CALATOARE IN ASTRAL…… DE UNDE REVIN LA MATCA..MEREU.CU NOUTATI…….FITI BINECUVANTATI CU TOTII…. SI CEI CARE CRED SI CEI CARE NU CRED….

    Apreciază

  34. Ruxs zice:

    Excelent articol! Ai talent de scriitor! Excelent!

    Apreciază

  35. kopony zice:

    Pestera Ialomicoara este turistica de facut bani ptr. necunoscatori.
    daca tot visati la nave extraterestre , faceti (daca suntet-i capabili de asa ceva )
    o incursiune in Muntii Bucegi mai precis zona intre Brina Caprelor si Malaiesti.
    exista acolo un loc unde doar Vulturii pot ajunge. in acea intrare undeva aproape de centrul virfului in interior veti gasi ce cautati. Americanii nu au nici o sansa chiar daca vin cu toata America,Tehnologia este prea avansata, dar poate sä o distruga cu insistentele lor.
    oricum nu vor trecer de sträjer.
    frumoasa poveste nu credeti.

    Apreciază

  36. Stamate zice:

    Mare idioțenie!
    Nu am citit decât titlul și preambulul. Dar poza este bestială, cum stă „nava” și face risipă de energie electrică iar câțva ciumpalaci, în halate de doctori sau măcelari, cască gura lângă navă.
    Să mai pierd timpul să citesc aberațiile autorului acestei magnifice deconspirări de secrete americănești? Aș fi prost. Aș pierde timp prețios din viață. Chiar și asta, ce fac acum, ar fi dar nu am putut să nu reacționez la o asemenea TÂMPENIE.

    Apreciază

    • Salut! Pai daca ai o parere doar din titlu, cum stii ca parerea e corecta? La fel fac si cei care dau share la astfel de articole citind doar titlul, fara sa verifice daca informatia este reala. Evident ca titlul („stirea”) e inventat, dar articolul este de fapt despre altceva. Si cred ca ai fi de acord cu el, daca l-ai citi pana la capat 😉

      Apreciază

  37. Iulian zice:

    Rar mi-a fost dat sa vad o fotografie atat de urat trucata…jenant!

    Apreciază

  38. kopony zice:

    cei drept un joc frumos de a distrage atentia,cei drept ,e un trucaj frumos si de ce nu e frumos realizat trebuie sa recunosc, insa atentie ! ce se ascunde dincolo de poveste e greu de inteles, dar daca ai inteles cu ce te confrunti poti trece si dincolo.fara bariere , cred ,intr-o alta poveste.

    Apreciază

  39. octogonarul zice:

    Stoenică : ori esti ignorant ori dezinformezi cu buna-stiinta , maniera asta securista de a lua in deridere, de a ironiza , de a face bascalie de niste chestii absconse, disimulate publicului-larg, e semnatura serviciilor . RADU CINAMAR e un pseudonim, e un colectiv in spatele acestui nume, ofiteri experimentati, oameni grei . Totu-i adevarat . Nu mai fa d-astea, uita-te-n oglinda .

    Apreciat de 1 persoană

    • Nu cred ca ati inteles articolul, dar nu ma mira, avand in vedere majoritatea comentariilor – e clar ca cei mai multi oameni citesc doar prima parte a articolului si pricep doar ce vor sa priceapa. In acest articol nu este vorba nici despre muntii Bucegi, nici despre nave extraterestre. E vorba despre faptul ca oamenii cred si distribuie orice tampenie inventata de pe net, fara sa gandeasca un pic, fara sa verifice informatiile pe care le distribuie (despre politica, defrisari, oameni etc). Daca dvs considerati ca e bine sa distribui si sa crezi lucruri pe care nu le verifici, despre care nu stii ca sunt adevarate (oricare ar fi acele lucruri) – in loc mai bine sa cercetezi, sa vezi cum stau de fapt lucrurile… atunci succes cu asta! 🙂

      Apreciază

  40. johnneil zice:

    Si din cauza asta au pus stapanire cei de la BOR pe aceasta pestera? Vor sa se plimbe cu smecheria asta numita NAVA?
    Ati vazut ce porcarie au construit la intrare? Cand am intrat eu prima data in aceasta pestera. Acum 35-36 de ani era o poarta din tabla. Si aia nu era nici cel putin incuiata. Am ajuns unde putin se pot gandi la asa ceva.

    Apreciază

  41. Popescu Adrian zice:

    Este stupid sa crezi ca o nava care si-a pierdut sistemul de ghidare sa poata fi pilotata sub pamant atat de mult.Cu atat mai putin daca abia intra un om.Chiar daca exista o alta intrare(!?).Lucru stupid in sine pentru ca s-ar fi construit schitul altundeva la adevarata intrare.

    Apreciază

    • :)) Amuzant. Ati citit si partea a doua a articolului? Cea in care explicam ca e stupid sa crezi prima partea a articolului, adica niste informatii inventate? dar chiar si asa… destul de multi oameni cred… asa ca ma gandesc sa mai inventez niste povesti si despre muntii Piatra Craiului, macar fac trafic pe blog :))

      Apreciază

  42. nanuka zice:

    Umor și ironie bine temperate, deplin meritate de credulitatea ce hrănește spiritul patriotic al unora. Mi-a plăcut foarte mult!

    Apreciază

  43. Bucureanu Paul zice:

    Am crezut că metodele de șters creierul sunt mai sofisticate ,dar observ că mai nou se încearcă cu ,,cîrpe ,, .

    Apreciat de 1 persoană

  44. Bucureanu Paul zice:

    Spiritul este în trup. Ambele au nevoie de hrană adecvată și diversă .Încearcă să hrănești pe fiecare din ele cu un singur tip de hrană și vei suporta consecințele Hrănirea spiritului numai cu rațiune ,te va duce încet dar sigur către zonele în care spiritul tău își va pierde identitatea și nu va mai avea capacitatea să conlucreze cu trupul tău .Unul dintre simptomele ce le vei resimți va fi însingurarea și lipsa de orientare ,te vei simți singur și izolat ,iar încet ,încet ,manifestările tale vor fi ale unui om labil ,cu comportamente neadecvate ,cu episoade de furie ,vei fi convins că lumea din jurul tău nu te înțelege ,vei fi catalogat ca un personaj dezechilibrat psihic ,fără echilibru ,cu simptome de nebunie ! AICI TE VA DUCE SINGURA HRANĂ PENTRU SPIRITUL TĂU ,RAȚIUNEA .
    Dacă îți vei hrăni trupul cu un singur tip de hrană este lesne de înțeles unde vei ajunge .Evident tot la boală ,dar a trupului .
    ARMONIA ȘI ECHILIBRUL SE REGĂSESC ÎN DIVERSITATE .
    Fie că ești un instrument sau nu al altora ,aceste lucruri îți sunt valabile .Ce faci cu tine însuți reprezintă dreptul tău la liberul-arbitru .Dar dacă ești instrumentul altora ,ești demn de toată mila , și.dacă ești un simplu BATJOCURITOR . Ceeace faci se va întoarce împotriva ta ,ca efect al faptelor tale .

    Apreciază

  45. ionescu alewxandru zice:

    Povestea e captivanta si am citit-o cu placere pana la sfarsitul pe care l-am intuit . Te reprezinta ca si mersul pe poteci prin care ai ajuns la inima mea .Felicitari ! Tine-o tot asa!!!

    Apreciază

  46. STEFAN ALINA zice:

    DACA ESTE ADEVARAT CEEA CE SE SPUNE DE CE NU LASA OAMENII CARE VIZITEAZA ACEA MANASTIRE SA POATA VEDEA ACEA NAVETA .DESPRE POARTA CARE FACE LEGATURA INTRE DOUA LUMI PARALELE TOT ASA SA SCRIS DAR NU A VĂZUT-O NIMENII .SFATUL MEU AR FI LASATI PLANETA ASA CUM A LASATO DUMNEZEU NU MAI SCOTOCITI LUCRURI DESPRE CEVA CE NU PUTETI SA ARATATI CA ESTE ADEVARAT NU MAI CREDETI CE ZIC , SA ARATE ADEVARUL NU VORBE . DUMNEZEU A LASAT LUMEA ASA CUM A CREZUT CA E MAI BINE VOI CU LABORATOARELE VOASTRE O VETI DISTRUGE SI NU VA MAI RAMANE NIMIC LASATI LUMEA SA FIE CA INAINTE NU MAI SCOTOCITI LUCRURI NEADEVĂRATE .POSTATI ADEVARUL .

    Apreciază

  47. Mihail zice:

    Mihail !
    Timpul si spațiul au multe stări de manifestare.😂😎🤡😁🤗…
    În cosmos există f.multe ființe, aflate în diferite stadii de evoluție…
    Ridiculizarea unor realități existențiale,ce înseamnă?
    Există f.multe lumi,unele ca a noastră,altele având alte stări fizice, iar tot ceea ce considerăm a fi real ,ptr.alte fiinte,poate să însemne ,,altceva,,.
    Noi, oamenii,ancorati intr-o viața fizico-materiala, avem conexiuni slabe privind percepția stărilor cuantice si sub cuantice.Deaceea zic ca nu trebuie condus un dialog spre ducerea în derizoriu a unor informații,care pot deveni utile dezvoltării simțurilor sufletului…Suntem suflete aflate la o școală cosmică,unde alte suflete ,pe care nu le vedem,inplinesc o altfel de școală…

    Apreciază

  48. Alex 1985 zice:

    Oameni buni, suntem buni numai la….omul, prin această POVESTE, atrage atrage atentia la niște lucruri din viața reală….prea credem tot ce ce se pune pe tavă, nu mai suntem atenți la multă manipulare, minciună, intoxicare, abatere de la problemele reale, prea multă mass – media care dezinformează cu bună știință, care e coruptă, plătită c bani murdari…. Etc, etc, etc,…. A folosit o istorioara s/f tocmai ptr a atrage atenția asupra faptului acesta……… este și multă minciuna în presă, să fim mai selectivi, circumspecți, să verificăm mai atent explozia asta de informații…. In rest numai bine și….. citiți cu ATENȚIE,……… Până la final….

    Apreciază

Cum ți s-a părut?