Eveniment special: 50 de episoade „Pe poteci, spre inima ta!”

Emisiunea “Pe poteci, spre inima ta!” împlinește în curând 50 de episoade! (Serios?? Wow! Uneori chiar mă mir că emisiunea a supraviețuit atât!).

Am fost cu emisiunea nu doar în Bucegi, Baiului sau Ciucaș, ci am adus episoade și din munții Retezat, Suhard, Măcin, Făgăraș sau Nemira.

dsc_1164

ioan-cort

Au fost filmări realizate cu greu, cu multă muncă, dar și cu bucuria dată de rezultatul final: episoade care să prezinte munții, mersul pe munte, natura și viața, episoade care, în primul rând, au ajuns la oameni. Care i-au atins. Sunt bucuros pentru toate mesajele și comentariile primite (pe facebook, pe youtube, pe blog etc), care mi-au arătat că emisiunea e utilă și apreciată și care m-au făcut să nu renunț. De folos au fost și donațiile primite de la urmăritori, care au contribuit și la îmbunătățirea imaginilor dar și la realizarea unor episoade pentru care altfel nu aș fi avut bani.

cameraman

Așa este și episodul despre care vreau să vă spun acum: episodul 50! Pentru mine, 50 de episoade înseamnă foarte mult – așa că vreau să fac ceva special cu această ocazie! Ca și episoadele 30 si 39, acest episod va fi proiectat în Avanpremieră cu public în sală! Luni, pe 19 decembrie, la una din întâlnirile Clubului Floarea de Colț din București (care s-a mutat în sală nouă!)

ioan-floarea-de-colt

Ne uităm împreună la film (50 minute), voi aduce și fotografii printate în diferite formate (bune de luat acasă și de pus pe pereți!) și putem vorbi și despre ce înseamnă mersul pe munte iarna, emisiunea Pe poteci, echipament sau altele care au legătură.

fotografii ioan stoenica de vanzare

De la proiectia episodului 30, la Brasov, exista si o stire video pe net: Pe poteci – 30 de episoade.

reduta-public

Dar ce prezintă episodul 50? Episodul 30 a fost cel filmat în Parcul Național Retezat, într-o ascensiune de iarnă a vârfului Peleaga. De data asta, deși mi-a fost mult mai greu să filmez, am reușit, cred, ceva și mai spectaculos: traversarea de iarnă a munților Rodnei! Adică 5 zile prin geruri foarte mari, peisaje incredibile, 4 nopți dormite în cort, camera video înghețată și un montaj care a salvat situația!

episodul-50-afis-mic

O să povestim mai multe când ne vedem: luni (19 dec.), de la ora 18.30, la Amfiteatrul Odobleja al Univ. Titu Maiorescu (Calea Văcărești 187, etaj 1, camera 107, zona metrou Timpuri Noi).

Locurile sunt limitate. Intrarea este liberă, dar pentru mine și pentru emisiune ar fi foarte util dacă, atunci când intrați, cumpărați măcar un magnet de 5 lei, dacă nu o fotografie de pus pe perete. Voi aduce imagini cu peisaje diverse, să aveți de unde alege!

dsc_2692

Ne vedem la film!

Ioan Stoenică

Despre Ioan Stoenică

Nascut primavara, crescut vara, iubit si plans toamna, reinviat iarna. Incerc sa-mi urmez inima, ajutand-o cat mai mult cu ratiunea.
Acest articol a fost publicat în pe poteci spre inima ta și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Eveniment special: 50 de episoade „Pe poteci, spre inima ta!”

  1. AdiMogos zice:

    Super. Abia astept sa vad episodul pentru ca ma gandesc ca trebuie sa fie foarte fain. Mult succes in ceea ce faci si sa ne incanti cu cat mai multe episoade din natura.

    Apreciază

  2. Radu florica zice:

    Ma bucur pentru tine si astept cu nerabdare ziua de 19 dec!

    Apreciază

  3. Cristina Marinache zice:

    Felicitări pentru călătoriile tale frumoase! Baftă multă!

    Apreciază

  4. Mariana Capatina zice:

    Iti multumim ca mai muncesti
    pe la noi!

    Apreciază

  5. george zice:

    LA MULTI ANI .

    Apreciază

  6. gigi raducan zice:

    va mutumesc pt pelicula reallizata profesionist care ilustraza frumuseTILE vaii cenei cu mirificul sat suspendat INELET, Ma fascineaza aceasta vale a cernei, Felicitari intregei echipe cu care ati strabatul traseul spre satul inelet.Multumesc.

    Apreciază

Cum ți s-a părut?