Ioan Stoenică – despre fotografii, expozitii si excursii prin muntii țării

Emisiune de munte la tv – cu Ioan Stoenică

Pe poteci – spre inima ta

Bună seara iubitori de natură și de drumeții! Vă vorbește gazda dvs din vârf de munte, care… hmm… ăăă… trebuie să mai lucrez la discurs.

Deși nu vă pot da prea multe informații acum, pot spune că da, am început (de ceva vreme) filmările pentru propria mea emisiune de munte – care va fi difuzată la TVS Brașov

Ce pot spune este că va fi o emisiune filmată „Pe poteci”, în largul studio al munților nostri – o emisiune adresată în special celor ce sunt la început de drum cu mersul pe munte – sau celor ce încă nu au descoperit bucuria de a urca. Pentru că ei au mai multă nevoie de sfaturi, de educație montană și, mai ales, de ceva care să le trezească dorința de a porni la drum.

Momentan filmăm, atunci când ne sincronizăm ca timp (eu și Andrei, cameramanul meu), urmează să începem partea de montaj, să creăm intro-ul și spotul de prezentare al emisiunii, să facem promovarea (vă mulțumim pentru ajutor în acest sens ) și mai ales… să găsim sponsori. Firme care au legătură cumva cu mersul pe munte (deși nu e obligatoriu) și care vor să-și facă reclamă în emisiunea noastră (dar nu numai). Pentru detalii îmi puteți scrie printr-un mesaj privat.

Până când vom fi noi gata de difuzare, sper să fie gata și site-ul TVS, astfel încât emisiunea să poată fi văzută și online, nu doar în județul Brașov.

Wish me luck! Sper să reușesc cât mai curând să vă aduc munții în case și în acest fel, nu doar prin fotografii și jurnale.

Pentru sugestii, incurajări, păreri legate de emisiune sau posibilități de colaborare, ne puteți scrie pe adresa de mail pepoteci@yahoo.com

Ioan Stoenică.
http://www.ioanstoenica.wordpress.com

Publicitate
Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Emisiune de munte la tv – cu Ioan Stoenică

  1. Așteptăm montajul și aparițiile televizat cât mai curând!!! Îți dai seama că vei fi urmărit ”în direct și în reluare”! :))

    Apreciază

Cum ți s-a părut?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s