Obsexualul

Metrosexuali, mai nou heteropolitani, de ce nu i-am băga în seamă şi pe cei mai numeroşi bărbaţi, şi să le dăm o denumire?

Obsexualul (termen provenit din latinescul “obsedatus” unit cu grecescul “sexualus”). Vă prezentăm câteva caracteristici de bază a acestora, în încercarea de a vă ajuta să deveniţi unul, dacă mintea nu vă duce mai mult de-atât…

E genul de bărbat – sau mai bine zis “baiat” – că pentru a fi bărbat e nevoie de ceva maturitate în gândire, nu doar de muşchi sau păr pe piept cum au unii impresia, care se ghidează după anumite principii solide în viaţă.

Legea fundamentală a obsexualismului, şi caracteristica de bază a obsexualilor este că:

Nu arată respect pentru fete! Ele sunt doar nişte obiecte.

Dar, deşi sunt doar nişte obiecte, aproape toate aceste obiecte sunt extrem de atrăgătoare, atâta timp cât au picioare, sâni şi fund. Şi de obicei au! Aşadar, nu ezita să scoţi limba de un metru de fiecare dată când vezi o fată în fustă!

Ca să poţi fi un adevărat obsexual, trebuie să ai cât mai multe astfel de obiecte în palmares. Cantitatea e cea mai importantă, nu calitatea. Felul în care încerci să îţi adaugi aceste obiecte în palmares trebuie să fie unul care să sugereze disperare, care să arate clar că ceea ce te interesează cel mai mult e să faci sex cu ele şi apoi să nu îţi mai pese, lucru ce le va stârni în mod admirativ atenţia.

Poţi încerca o metodă clasică gen “hey păpuşa, ce bine arăţi” sau, dacă eşti pe net, de exemplu pe hi5, poţi să îi faci un compliment superficial şi lipsit de originalitate, gen “mamă ce ochi mişto ai”, apoi să îi oferi id-ul de messenger ca să o poţi vrăji mai bine. Ai grijă, id-ul de messenger să nu cumva să sugereze posibilitatea existenţei vreunei forme de inteligenţă, deci recomand id-uri cum ar fi “GagiCaRu69” sau “casanova4you” etc. Fetele vor pica în plasă cu siguranţă! Nu uita să foloseşti pretextul că vrei să vorbeşti cu ea, asta o va face să creadă că într-adevar ai ceva interesant de spus, lucru total neadevărat, că dacă aveai, îi spuneai direct, nu îi cereai permisiunea să mai vorbiţi…

Poţi însă încerca o metodă mai nouă şi mai puţin folosită. De exemplu, să trimiţi sms-uri la nimereala la numere la întâmplare. Un astfel de sms ar putea suna cam aşa: „Bună. Mi-am activat cartela Cosmote şi am puţini cunoscuţi. Dacă se poate realiza o legatură şi eşti o tânără drăguţă, trimite-mi un sms. Dan, 29 ani, Bucureşti. By”

Astfel, trimiţând acelaşi sms la 100 de fete, reuşeşti să arăţi cât de disperat şi lipsit de originalitate eşti, lucru ce sigur te va face un adevărat obsexual în ochii ei.

Această metodă are un efect mult mai mare dacă trimiţi sms-ul noaptea, pentru că îi poţi capta mai uşor atenţia, ea nefiind distrasă de nimic din jur în acel moment, pentru că doarme.

O altă caracteristică a unui obsexual veritabil e aceea că, deşi merge de mână cu prietena pe stradă, el trebuie neapărat să întoarcă din când în când capul după alte fete. Poţi desigur şi să comentezi ceea ce vezi, pentru că a sta şi a comenta fundurile fetelor este de-asemenea o caracteristică obligatorie pentru obsexuali. Seminţele sunt opţionale. Cuvintele vulgare obligatorii.

Nu încerca întâi să cunoşti fata respectivă, e de ajuns să te simţi atras fizic de ea ca să treci la acţiune! Fetele îşi doresc să fie agăţate pentru cum arată, nu iubite pentru ceea ce sunt!

Acum, când aproape ai ajuns cel mai mare obsexual, nu uita să îţi menţii poziţia prin cât mai multe chestii jalnice, disperate şi vulgare, total lipsite de inteligenţă.

Mai sunt multe caracteristici şi metode pentru a fi un bun obsexual. Dar restul le mai descoperiţi şi voi pe parcurs. Să nu uităm că prostia nu are limite, deci fiţi inventivi!

Vă urez succes!

  Ioan Stoenica (scris candva prin 2007 parca).

ps: textul a aparut pe mai multe site-uri la vremea respectiva, unde a starnit reactii din cele mai inteligente. Obsexuali din toate colturile tarii s-au unit pentru a-si apara statutul si onoarea… Si pentru a demonstra si mai bine ce inseamna sa fii obsexual. Ce bucurie pentru omenire!

vezi si: ghetute de obsexual

Publicitate

Despre Ioan Stoenică

Nascut primavara, crescut vara, iubit si plans toamna, reinviat iarna. Incerc sa-mi urmez inima, ajutand-o cat mai mult cu ratiunea.
Acest articol a fost publicat în Prin mintea inimii și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Obsexualul

  1. Anca Elena Todor zice:

    foarte tare. e atat de real…

    Apreciază

  2. simona zice:

    Like!

    Apreciază

Cum ți s-a părut?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s