Observatii si reactii

–  Am observat că în viață, lucrurile cărora nu le acorzi atenția cuvenită, pe care le ignori, se întorc mereu… să te bântuie, să te chinuie, să te tragă de urechi… până când te hotărăști să le asculți. Să încerci să le înțelegi, ca să poți merge mai departe cu lecția învățată, nu doar cu probleme acoperite, ignorate…

–  Da, nu e bine să le ignori… mi se pare super cum reușești tu să vezi lucrurile esențiale despre viață! Mereu am crezut asta despre tine, din tot ce spui si cum spui… îmi dau seama că ai o bună înțelegere și capacitate de observare a vieții!

–  Am observat despre oameni că de multe ori întâi se îndrăgostesc și abia apoi încep să cunoască. Și la început, cunoașterea este influențată mult de ceea ce simți, de aceea te implici orbește în relații care nu vor putea funcționa, pentru că, de multe ori, diferențele sunt prea mari…

–  Da, wow, foarte bine zis! Incredibil cum ai ajuns sa intelegi tu atatea lucruri despre oameni – si le spui cu atâta sens, atât de ușor de priceput… Trebuia sa te faci psiholog, ca te pricepi foarte bine la oameni, la lucrurile care țin de interiorul lor! Oamenii ar trebui sa te asculte mai mult, le-ar putea fi util!

–  Am observat despre tine că…

–  Ce?? Oh, nu, dar nu ai dreptate! Eu nu sunt asa! Nu stii ce spui măi băiatule!

apus rosu in padure

Publicitate

Despre Ioan Stoenică

Nascut primavara, crescut vara, iubit si plans toamna, reinviat iarna. Incerc sa-mi urmez inima, ajutand-o cat mai mult cu ratiunea.
Acest articol a fost publicat în Prin mintea inimii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Cum ți s-a părut?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s